Reservering

Plaats uw

Reservering

Een tafel reserveren online is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten.

Carpe Diem
© Carpe Diem

Online

Reserveren

Plaats uw online reservering

 

Romantic

Dinning

Wilt u iets speciaals doen voor uw partner, kom dan eten bij Ristorantie Carpe Diem. Wij creëren de ideale setting om een romantische avond door te brengen met overheerlijke gerechten, mooie wijnen en wellicht een glaasje champagne en een smaakvol dessert.

Carpe Diem
© Carpe Diem

 

Carpe Diem
© Carpe Diem

Groepen &

Events

Heeft u een verjaardag, een groepsevenement of een zakelijke lunch of diner, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Bel ons gerust en wij stemmen samen met u de mogelijkheden af.

Italiaans genot

Voor de liefhebbers van Italiaanse gerechten bent u bij ons aan het goede adres. Onze Chef-kok bereid met de grootste zorg authentieke Italiaanse en Siciliaanse specialiteiten om u te verwennen. Van vers gemaakte pasta’s tot smaakvolle vlees- en visgerechten. Voor de vegetarische liefhebbers hebben wij tevens voldoende keus.

Reserveren per telefoon

Reserveer eenvoudig door even met ons te bellen. Voor het maken van een reservering voor lunch of dinner kunt u bellen naar 010 2035 722.

 

Prosecco van ons

Elke dinsdag, woensdag en donderdag avond, bieden we groepen van 10 personen of meer binnen in het restaurant een gratis fles Prosecco aan bij het reserveren. Bel onze reserveringen team op (010) 2035 722 voor meer informatie.